عضو کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به اینکه برخی مدارس تهران تاب زلزله 2 تا 3 ریشتری را ندارند، از قدمت بیش از 50 تا 60 سال آنها خبر داد.

غفلت دولت و خیرین از نوسازی و توسعه مدارس پایتخت/ برخی مدارس تهران تاب زلزله 2 تا 3 ریشتری را ندارند

فاطمه سعیدی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت از بی‌توجهی نسبت به نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس تهران انتقاد کرد و گفت: مسئولان، مردم و خیرین تصور می‌کنند تهران به دلیل پایتخت بودن از امکانات مناسبی برخوردار است این در حالی بوده که تهران  جزو محروم‌ترین استان‌ها از نظر فضاهای آموزشی است و حتی بودجه خاصی برای ساخت و نوسازی مدارس پیش‌بینی نشده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اینکه برخی مدارس تهران دارای قدمتی بیش از 50 تا 60 سال هستند، افزود: متاسفانه رویکرد مجللی و افزایش امکانات در مدارس غیرانتفاعی به تمامی مدارس پایتخت بسط داده می‌شود؛ در حالی که مدارس تهران سال‌ها است از فرسودگی رنج می برند و جان دانش آموزان نیز در معرض خطر قرار دارد.

وی با بیان اینکه برخی از مدارس تهران تاب زلزله 2 تا 3 ریشتری را ندارند، گفت:  آموزش و پرورش باید نوسازی مدارس را بر ساخت در اولویت قرار دهد؛ البته مدرسه‌سازی در مناطق محروم و روستاها همیشه مدنظر خیرین بوده و در این راستا موفق عمل کرده‌اند اما ساخت مدرسه در تهران از سوی آنها مورد غفلت قرار گرفته است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این رابطه می‌طلبد دولت پیش‌بینی بودجه لازم را در دستور کار قرار داده و تعامل مناسب میان شهرداری، خیرین و دولت ایجاد شود./

پایان پیام

برچسب‌ها